MENU

Na ciepło:

  • ZUPA GULASZOWA
  • KARKÓWKA ZAPIEKANA, KOTLETY SCHABOWE, PSTRĄG FASZEROWANY TWAROŻKIEM ZAWIJANY BOCZKIEM WĘDZONYM
  • STROGONOW
  • FLAKI
  • PIERSI Z KURCZAKA W PŁATKACH MIGDAŁOWYCH Z BRZOSKWINIAMI
  • BARSZCZYK CZERWONY Z PASZTECIKIEM Z CIASTA FRANCUSKIEGO

Na zimno:

  • SCHAB Z JABŁKAMI W CIEŚCIE FRANCUSKIM Z ŻURAWINĄ
  • PIECZEŃ Z KARKÓWKI
  • ROLADA Z INDYKA
  • KOTLECIKI MIELONE Z WINOGRONEM W GALARECIE KOPERKOWEJ
  • PSTRĄG W GALARECIE
  • RYBA PO MEKSYKAŃSKU
  • ŁOSOŚ Z KAPARAMI
  • SAŁATKA I
  • SAŁATKA II
  • JAJKA Z ŁOSOSIEM W SOSIE TATARSKIM
  • OGÓRKI I POMIDORKI FASZEROWANE
  • MAKARON Z AVOCADO I ANCHOIS
  • KOTLECIKI Z MUSEM Z BROKUŁÓW I JAJKIEM PRZEPIÓRCZYM
  • KAWA, HERBATA BEZ OGRANICZENIA
  • SOKI, WODA MINERALNA BEZ OGRANICZENIA
  • ALKOHOL (WÓDKA I WHISKY) BEZ LIMITU
  • 23. O GODZ.24:00 LAMPKA SZAMPANA